dan före dan före dopparedan

..är de idag. eller det var igår egentligen men eftersom jag inte har gått och lagt mig än så är det tisdag för mig. pappa gick till jobbet för en halvtimma sen och det känns så märkligt att han ska jobba när jag sover...
i alla fall, imorgon ska jag träffa sofia och ellen och byta julklappar! sedan måste steka köttbullar och packa, far från detta land om 2 1/2 dag! det ska bli skönt som fan med värme och sol.
om jag inte skriver här mer innan årsskiftet vill jag önska er alla en riktigt god jul :D:D:D och gott nytt år och sådär. det är ett nytt decennium som påbörjas. fan, vad gammal jag är.

puss och hej!
/JOSEFINA.

upp på sociala, ner på systemet

röksugen och bakfull.
jullov nu iallafall!!!!!!!! och det äger :D:D:D:D:DDD:D
nu ska jag se på glee. PÜSS


22:15 och vill egentligen sova

åh nej det känns som om det kommer gå dåligt på matteprovet.... åarrrghhhhh jag blir ledsen. och stressad. hejdå god-natt-sömnen :(((((( d a m p

we are always running for the thrill of it

daaaaaaang (dom sa så i kalifornien,OKEY????) vad glad jag är över att seminariet är över!!!! och det känns som om det gick ganska bra till och med. nu kan jag lämna tillbaka "utvecklingens drivkrafter" på biblioteket. jesus krist vad glad jag är. det enda som är kvar nu är två inlämningar och matteprov. SEDAN ÄR DET LOV!

jag längtar till sommaren dock:) åka tåg till berlin å prag. festival. värme osv. today i'm happy likz. hejrå puzz

snö

idag har varit en upp och ner dag oc hjag tror allt sket sig imorse när mamma var jobbig och ställde frågor. men jag älskar henne ju så vi blev sams och åt risgrynsgröt. sedan kommer jag till skolan och hinner bara ha en lektion innan jag låser in mig på toaletten gråtandes, framför mig ser jag ett ig och en lotta som hånskrattar högt, högt. jag kommer inte bli förvånad om jag snart börjar drömma mardrömmar om lottapotta.
hur som helst, slutade tidigt (iaf inte klockan FYRA) så nu är jag här hemma. och jag är nöjd med seminariegruppen för jag hamnade med daoi och lite andra skoyiga personer som det minnsan inte är nåt fel på.
på fredag ska jag bli full som en kastrull för då ere lov. hejrå



ps. pq-formen ftw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


hej alla bazzbarn jag är skitnervös redan nu inför seminariet och instuderingsfrågorna kan suga hästballe och jag orkar inte riktigt med det här

men snart är det lov. jag vet.

i egalialand vill jag leva

what ever happened?

jag är så förbannat trött. 
på allt.


måndagar är så jävla underbara!!!! not.

jag klarar verkligen inte av måndagar och jag vet egentligen inte varför.. idag var egentligen en ganska bra dag förutom att det regnade ute och att värmen i skolan var trasig. men  jag har klippt mig idag, färgat kalufsen och morfar åt frukost här hemma med mig å mamma, och det var lika mysigt som det alltid är med mopa. :)
nu ska jag dricka te. bye bye


saknar emmabodafestivalen med er

the time of my life :)









jag får liksom ingen ordning i mitt liv

jag har varit i eskilstuna idag med pappa. åkte i nya bilen osv, fikade på konditori amarant och jag åt en jätteäcklig räksmörgås. nu ska jag läsa lite i världens dåligaste bok tsotsi och därefter titta på fru marianne-serien som jag älskar.

ps.
jag är ÖVERLYCKLIG över att rapporten är klar. så hiiiiiiiiiimla skönt!!!!!


RSS 2.0