jag suger på betapet nuförtiden

för ett år sedan var jag i köpenhamn den 27:e februari. jag var tydligen bakfull, kan tidigare inlägg avslöja. ok, tänker jag. jag var bara 16 år och jag mådde inte bra.
nu är jag 17. snart 18. och jag tycker att det är jobbigt att behöva fixera mig vid en siffra, jag hatar siffror. jag hatar sådant som kan kopplas till matematik, trots att jaaaa - det är väl logiskt. men. poängen är att jag fyller 18 om två veckor!!!!!! jag har känt mig som 18 sedan jag var 14 så det känns jävligt skönt!!!! jag ska gå ut onsdag, fredag, lördag varje vecka och jag ska slösa alla mina pengar på inträde och alkohol. jag ska bli full och full och åter full och sedan bli bakfull och tänka att jag aldrig mer ska dricka öl men så kommer jag göra det om och om igen för det är ju så roligt att va full och det är så roligt att dricka öl för det smakar gott och det är så fint och kuligt att vara full med mina vänner
(kommer förmodligen ta tillbaka det där ganska snart. för det är ju inte såååå himla roligt att gå ut på krogen. men jag vill bara ha siffran 18.)
okej. det här var det dåligaste jag nånsin skrivit.......
men hejdå
OCH LYSSNA PÅ DETTA:
Manu Chao – Welcome to Tijuana
The Sugarhill Gang – Rapper's Delight
Junior Senior – Shake Your Coconuts

strömmingslåda.

snart kommer farfar och gunnel hit på middag. jag ska förbereda min förkylda röst på att skrika vid matbordet.

va fan det här är inte kul


shake your coconuts

jag var och åt wok med gabbi rosanna och olivia igår kväll och efter fick jag skjuts av gabbi i hennes feta lexus till sköndal, ASFetttt!!! kändes som jag var i usa igen.
i alla fall, imorse när jag vaknade sken solen ute och jag åt ugnspannkaka med hallonsylt och grädde.
och det såg ut så här utanför fönstret



sedan fick jag skjuts in till stan av min kära mor och far, och åt därefter kebab med sofia. vi gick hem till mig och lyssnade på p3 dokumentär om catrine da costa-mordet. blev så äcklad över vad människan faktiskt kan göra... så jävla äckligt att mörda och stycka någon på det viset. och det blev ännu mer absurt när det lilla barnet var inblandat :(:(((

men imorgon är det måndag och då ska jag rida!!! äntligen!
adjökens

she's the sweetest cherry on my cherrytree.



GRATTIS ELLEN 19 ÅR! du är fin.

löv

det gör ont i magen.

dum i huvet

åh. jag vill ju bara att det ska bli vår och sommar så att jag slipper ha på mig femhundra lager tröjor på mig. jag vill kunna sitta på en parkbänk i solskenet och ta en cigarett och ha på mig mina nylonstrumpbyxor utan att ha två andra lager under.
och så ska jag skriva utredande texter, reportage, bybeskrivning med mera. det finns egentligen ingen ände på allt man har att göra.
men medan jag väntar in våren så har jag sammanställt en fett grymishhshsh spellista på spotify om två dagar är det fyra månader kvar. nu ska jag gosa med min snusmumrik, och imorgon väntar ännu en hemskt givande dag. (?)

19 timmars flygning har satt min hjärna på gungning

jag är så jävla trött men äntligen mätt och belåten. nu dricker jag te och äter kakor.
nu är nicaraguaresan över, och en massa efterarbete kommer nu att komma. jag försöker att förtränga faktumet att det kommer bli asjobbigt (men varför ska jag egentligen bestämma mig för det nu. det vet jag ju inte.)
i alla fall känner jag mig lite ledsen och det känns konstigt att vara hemma och mina föräldrar har storstädat mitt rum och möblerat om och det känns jättekonstigt. men det är bra ändå tror jag, jag hoppas ju ändå på att det ska kännas bättre allting den här våren.
snart tar vi ju studenten allihopa och vi har hela världen framför oss. man kan göra allt eller inget. vad man vill och vad man känner för. så det så.

RSS 2.0