confused

förvirrad. så känner jag mig.
men imorgon klocka 16 blir det lov! och på söndag åker jag till paris så det hela blir nog bra. jag ska äta alldeles för många macarons när jag är där borta. mmmmmmmmmmmmmmm.


och vågorna krålar

yes!!! i have finally found that pair of jeans i've been longing for since 8th grade.


19.19

jag har kommit på vad jag vill göra efter gymnasiet. jag ska fan göra det här jag har kommit underfund med idag.
1. TA STUDENTEN. 10 juni 2011. dvs ganska snart ändå. jag ser på det hela optimistiskt för annars blir jag bara deprimerad.
2. sticka ifrån det här fula jävla landet.
3. studera konst. här har jag några ideer. antingen bor jag hos anders och youna i glendale och studerar på santa monicas universitet. bara det att det är fullt med svenskar på det där universitetet, så det känns ju lite trist. en annan ide är att bo hos arve och lotta lite mer norr om la. det vore ju också något. dom har ett universitet ganska nära hemma sig. ett annat alternativ är att bo hos stan i san francisco, han bor ju centralt och det vore grymt.
ännu en till ide är att gå på universitet i new york eller i london. bo på ett campus vore kanske nåt hehe. richmond university i london verkar hemskt nice.
och det bästa är att om jag bara får g på cambridgeprovet så blir det inte lika svårt att komma in :DD


i wish my baby just cared for me

vad ska det bli av mig.

01:02

jag borde sova nu... ska upp ganska tidigt imorgon. har kollat på gossip girl hela kvällen.
jobbade efter skolan. är trött egentligen men vill fortsätta kolla på gossip girl. har kommit på att jag är lite irriterad på serena. och ja, chuck bass är something-something ;)

let's forget that we never tried

till er som har spotify:
Laleh – Forgive But Not Forget
Laleh – Storebror
Nina Simone – My Baby Just Cares For Me
The Temper Trap – Sweet Disposition
Belle and Sebastian – I'm A Cuckoo
Aretha Franklin – I Say A Little Prayer
Joaquin Phoenix – It Ain't Me Babe
Laleh – Bostadsansökan

funny little frog

hade det hemskt roligt igår kväll, var och åt galettes och crêpes på 4 knop med gabbi, rosanna och olivia. blev så ofantligt jäkla mätt... drack god fransk äppelcider till också. det har blivit lite av en helgvana, jag dricker det varje helg men det är ju så himla gott. hur som helst, vi gick sedan hem till mig och satt på mitt rum och spelade TP och drack te fram till två. 
och imorgon är det min bemärkelsedag och då fyller jag 17. känns stort på nåt vis. nu är det bara tre år kvar till jag är 20! (det känns som en slags milstolpe att fylla 20.)
puss hej leverpastej


litet av en teaterakt på kungliga djurgården






jag sover alldeles för lite och jag pallar inte riktigt med mig själv. varför kan jag bara inte sova som alla andra jävla människor.

doooh.




(no)easy living

jag önskar att jag pallade banta. jag vill vara smal.
orkar bara inte.
det känns som om värdet av att äta goda bakelser är något större än att banta. typ.
jag menar en bulle är ju så mycket mer vääääääärd än typ en grapefrukt. åh. nu kom jag å tänka på bulle och te. doppa bulle i te. mumzzzz


internationella kvinnodagen

åh. jag vill faktiskt bara rida just nu. det är mer än en vecka kvar till jag får rida igen... buhuuuuu.
snart fyller jag 17 i alla fall. på söndag för att vara mer exakt. hehe ser faktiskt fram emot det. frukost på sängen och tårta och paket och sånt där.  hoppas bara att jag inte är sur på morgonen, eftersom jag har en tendens att vara det.. puss å hej mina kära kamrater


puss

jag har arrangerat ett blomsterarrangemang i mitt rum.  det doftar gott! jag har i två dagar druckit te, spelat domino och beskådat mitt blomsterarrangemang från min röda matta som mormor har vävt.




idag köpte jag en ny klänning. fick 10% rabatt eftersom att det var på topshop och jag är ju student som det så fint kallas. (förlåt för att bilden är  så liten och ful, men jag orkar inte ta ett eget fotografi på klänningen.)




imorgon börjar helvettet igen. ni vet jag vad menar: skolan.


fall harder

igår svävade jag runt som på små moln när amanda var på universitetet, jag gick runt för mig själv på österbrogade och tittade i små affärer och gick och fikade. på kvällen var vi bjudna på middag hos familjen lindgren, det var vegetarisk gryta och rödvin. sedan var jag på cafe med sofia å charlotte och drack öl.
idag är amanda på universitetet igen och jag ska nog ta bussen till ströget och köpa en prickig tröja/blus jag såg på top shop i lördags.
alltså... jag vill inte åka hem härifrån! men kanske åker jag hit igen på påsklovet.
well. so long my dear friends


RSS 2.0