saknar.


if i don't live today, i might be here tomorrow.

sov asdåligt inatt. men det gör egentligen inget, ska inte göra något viktigt denna dag.
klockan fem ska pappa servera oxfile med herrkuvär och sedan ska jag träffa rosanna ikväll. det var en månad sedan vi sågs tror jag, fett för jävla länge sedan. inte okej. men ah, nu är hon friskis i alla fall och jag är också relativt frisk. imorgon ska jag träffa olivia, sedan ellen och på kvällen så kommer världens finaste sofia hem till stan!!!

honungsvatten och strepsils

ligger i min säng och önskar att mitt halsont bara kunde försvinna... kom nyligen hem till stan för typ en halvtimme sedan. har varit borta från stan i en vecka nu. och på torsdag är snusmumriken hemma igen!  bara två dagar kvar.
(jag vet att jag är en tönt MEN FLÅT då jag är bara kär. pussherrå)

a case of you

idag är det dopparedagen!!! det vill säga julafton.
jag befinner mig i uppsala och har på mig min pjamas fortfarande. måste nog byta om snart, det är gröt på g. saknar mest bara min snusmumrik och jag orkar inte riktigt väntaaaaaaa i sex dagar till. men jag har inget val...
well, god jul mina kära kamrater! pussis.

strepsils var min bästa vän förra veckan

har fått jullov nu, fuckin fantastic!! hehe.
ska ut och ta en fika med mamma nu i denna kyla. ikväll kommer sofia hit så ska vi byta julklappar innan hon åker till haparanda. (jag hatar haparanda)
ah men hejdå så länge.
snart är det juuul !!!! inte så kul egentligen... MEN :):) herrå.

talmanus och pm

önskar ju att jag mådde bra. både fysiskt och psykiskt.

he. he.

jag har inte varit i skolan idag
för jag har en allmänt schön attityd till skolan å så......
nä men seriöst. jag måste börja vara mer ordningsam :):) fredrik hade ju serious talk med mig i fredags om min närvaro (snarare min icke-närvaro) och jag vill ju följa med till nicaragua, så att jag måste skärpa mig. fast å andra sidan så är det ju lov om en vecka hehehe.
jaja.
kom på nu att min frånvaro idag inte var giltig. jag glömde att sjukanmäla mig
fan
jag suger.
hejdå
(jag har iaf skrivit 490 ord på mitt PM. doooh)

jag dör


nionde december

jag ligger hemma och är sjuk och har ont i huvudet.
känner mig asdeppig och irriterad på min omvärld. nån jävla kärring från blomsterfonden har ringt hem hit flera gånger när jag legat och sovit, tillslut svarade jag och sa åt henne att jag var sjuk och försökte sova faktiskt!!!!!!!
idag är det annadagen hur som helst. då brukar jag och mamma fira vår namnsdag eftersom att vi båda heter anna i andranamn, men idag blir det väl inte så. det blev inte så förra året heller. jag har blivit för gammal. mamma också och pappa har blivit ointresserad för förr brukade han ju laga mat till detta event och typ göra fint.
men jag vet inte vad jag vill med mig själv ens.
jag vill bara vara med en person hela tiden för resten av min tid och jag vet att det kanske inte är så jävla sunt att tillförlita sig till en person dygnet runt men vad ska jag annars göra då.
aamen hejdå i alla fall. mår inte bra idag.

jag gjorde en mindnode om dig

alltså, oftast är allt som cirkulerar i min skalle du.
du, du, du.

RSS 2.0