i sort of like chuck basssssssssssss

idag har jag färgat håret och klippt det. är jag nöjd? nja. time will tell. är så himla pömsig och imorgon kommer att bli en lång dag, ska minnsan gå och lägga mig snart.

ps. det blixtrade och åskade jättemycket tidigare nu ikväll. jag ba: ERE KRIG SOM E PÅ G???


"nathaniel, you surprise me, i thought you we're a strictly herbal man"

tänker inte gå till skolan imorgon. vill, men vill inte. orkar, men orkar inte. har ingen lust.
ibland är det nästan som om mitt undermedvetna vill förstöra för mig själv.

igår var jag på grönan i alla fall med sofia, vi drack öl och åt nachos och åkte berg och dalbanor. det var en fin dag igår, det var det. och idag söndag kan jag summera med att jag har tränat. först promenad i flera timmar, sedan intensiv jympa på svettis, ansträngande men jag ser något slags mål... typ josefina med en lite mindre fläskig bakdel. 


18.00

JÄVLA KUK SKIT HELVETTE JAG ORKAR INTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ARTIKLARNA KAN FARA ÅT HELVETTE. JAG HAR SKRIVIT TVÅ STYCKEN OCH DOM SUGER KUK

a r w



haahahahaha. vet du hur mycket jag älskar dig?


23.06

som fastetsad på minnet. kan inte släppa.

vad fan.

vet inte.



kan det inte bara bli sommar snart? eller åtminstonde vår. snela gud!

sinnesbetagande lycka


nånting.

det är inget kul men ändå jättekul och man vet liksom inte alls vad man ska ta sig till och jag kan inte alls tänka på det man ska tänka på (så som läxor.) det liksom bubblar lite och kittlas lite och jag vet liksom inte vad man ska göra. jag har försökt med massor av olika saker, promenera evighetslångt, skriva, prata, fika, umgås och så vidare.
det går inte över och jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det egentligen kallas.


airwavessss

tyckte inte riktigt om när min mamma ringde idag och det första hon frågar är "är du bakis??? huahuaheuheuhauh". är trött även fast jag sov från typ halv 5 till 1. det är ju itne så lite sömn. nu har jag hängt lite med olivia och wille. borde plugga och göra vettigare saker med mitt liv än att kalasa såhär på fredag och lördagkvällarna...
fast jag tycker nog ändå att det är värt det.

como te llama osv

känner mig som en zombie och har gjort det hela dagen. fick iaf mvg på idrotten med wilma och alice och det var ju bra. i övrigt e inget bra. jag orkar inte. sov för lite inatt. fyra-fem timmar är inte tillräckligt.. men å andra sidan så klarar man ju sig alltid. det är ju inte så att man e döende. jag ska bara plugga i några timmar till... och äta lite middag... sen försöka sova. men det är ju torsdag idag, så grannarna ovanpå kmr väl hålla ett jävla liv där uppe ikväll eftersom dom verkar ha som vana att alltid störa på torsdagar långt inpå natten, sådär fram till 2-3 tiden. nästa gång jag rider ska jag ta med lite bajs och lägga i deras brevlåda tror jag.
dom förtjänar de.
herrå.

skolan börjar 8.20 imorgon och det lockar mig inte överhuvudtaget. men jag har tagit alltför många sovmorgnar på torsdagar det här skolåret...

jag lyssnar på The Virgins – Rich Girls - EP Version och dricker silverte och försöker strukturera upp mitt något, för tillfället, jobbiga liv. imorgon är det idrottslektion för klassen som gäller... och på fredag är det ett sånt där ljuvligt globalastyle biståndsseminarium och jag ska låtsas vara gunilla carlsson. men efteråt ska jag träffa bästaste rosanna och gå på stan tror jag. ska köpa stövlar. och jag behöver vårskor, jacka och ridbyxor men vet inte när fan jag ska finna tid att göra detta?
so long darlingz.

20:31

har pluggat spanska och nu ska jag se på gossip girl och äta kanelbullar och dricka mjölk.
imorgon är det skola och jag kommer förmodligen faila på både spanskan och fotot, yääy.


I just did...

jag skrev nyss, med olivia, ett långt mail till stadsbyggnadskontoret angående den kommande ombyggnationen av slussen. om ni inte orkar skriva klagobrev tycker jag att ni alla fall kan skriva under på: http://www.upprop.nu/SMEK.
bamzekramiz /jossAAAn

all those questions, and i don't have answers

jag har sovit i nästan 13 timmar! så jävla skönt. ska baka bullar (men först plugga lite biståndspolitik och sånt) och lyssna på albert hammond jr hela dagen. och ikväll ska jag se vidare på gossip girl. jag är astöntig, jag vet det. men hejdå<3

att rekommendera:

Albert Hammond Jr. – Hard To Live (In The City)
Angels and Airwaves – The Gift
Washington Social Club – Diamond Hipster Boy
The Bravery – Believe
The Shangri-Las – Give Him A Great Big Kiss
Coconut Records – It's Not You It's Me

"Före seminariet kommer ni att få ut en karta och två tidningsartiklar om aktuella byggprojekt i Stockholmsområdet. Dessa kommer ni att diskutera och analysera utifrån de modeller och begrepp som ni lärt er"

vadå lycklig. allt faller ju ändå tillslut.
livet är som en enda stor teater. vi leker och flamsar och skapar dramatik och tragedier och tragikomedier. liksom, vad gör vi här? ... it does'nt make sense.


Coconut Records – West Coast


RSS 2.0