grandmere

jag trotsar dagens lilla bakfylla och ska snart ta mig ut på en promenad. därefter bär det av hem till mormor och morfar på söndagsmiddag.
igår var som sagt sofia och ellen hemma hos mig men det blev aldrig bruna bönor med falukorv. vi gjorde nån variant av korv/lök/svampsås med pasta. fett gott hur som helst!







svett

fan jag luktar tåbira och jag är sjukt trött för jag gick upp 6.30 imorse. ska nog fan sova lite nu...eller ta ett bad fast då somnar jag ju typ :(
ikväll ska jag träffa ellen och sofia, vi ska äta falukorv och bruna bönor och dricka öl. HEJdå

26.01.2010

idag har varit en relativt chill dag, spenderade eftermiddagen med foffa och vi var vid odenplan och så planerade vi lite tågluffgrejer. en fin dag helt enkelt.


jag åt världens godaste frukost och middag idag. BAH!

mmmm jag har precis proppat i mig en entrecote... med stekt potatis, herrkuvär(hehe vet att det inte stavas så!) och bearnaisesås som jag å mamma gjort. mums. imorgon är det skola som gäller, shit vad roligt. not

puss hej leverpastej

bultande slag i det redan spruckna hjärtat


hortensior

åh varför kan jag inte bara vara frisk som alla andra... om jag orkar imorgon ska jag i alla fall gå till friskis och svettis och köpa ett träningskort, så har jag det avklarat i alla fall. i övrigt har jag mest legat ner hela denna veckan, förutom att amanda har varit här och gosat med mig i flera dagar.
och om jag har tur så åker jag och mamma till paris på påsklovet, vilket skulle vara helt fantastiskt underbart. då kan vi äta god mat varje kväll och dricka te med citron och promenera i timmar runt jardain luxembourg och köpa fina gulliga saker i de där butikerna i montmartre och äta choklad på maison du chocolat. eller så blir inget av detta av, men det är småplaner. kanske blir det av eller så blir det inte av.
nä,  nu måste jag nog gå och lägga mig och läsa moa martinsson.

over and out
pussbuss

DISCO

först förkyld men sedan bättre, sedan sämre, sedan idiotiskt många cigaretter, sedan fylla, sedan extrem bakfylla (trots bakisbrus) och sedan ännu sämre förkylning.
pallar inte!
men jag vet, det är mitt eget fel.

.

det gör ont när knoppar brister.

siri och pi


mitt fotorepotage. jag vet inte om det är bra och jag är lite nervös.










de sväller över

vad gör man när man gråtit så mycket att blodkärlen under ögonen är röda och synliga och ser spruckna ut. 

känslorna

jag är sur.

men rekommenderar dig att lyssna på kapitalist! nu ska du dö! med doktor kosmos.

jag vill ta roliga foton i fotoautomat. men ingen vill göra det med mig.
hej då

monday.

SERIÖST MÅSTE DET VARA SÅ JÄVLA MÖRKT?????? när jag slutar gymnasiet ska jag jobba jobba jobba jobba tjäna pengar och sedan sticka härifrån. det här går inte!!!!!!11!!1!!!111!!!!!1!!!!

fast jag har egentligen haft en fin dag idag... gick upp halv elva och träffade saras på the usual pannkaksfiket kl elva. dvs jag var tvungen att springa. men det var väl dagens motion hehehe. sedan gick vi runt i affärer. jag köpte en klänning och letade desperat efter ett par varma tights men hittade fan inga. nu ska jag börja leta på nätet och beställa hem några. annars fryser jag ballen av mig okey?
 
jag ska sluta klaga faktiskt. det borde kanske ha varit ett nyårslöfte.
imorgon om jag hinner ska jag köpa träningskort. i övrigt är det pelle svanslös teater för mig imorgon, och sedan middag hos mormor som alltid är lika lovely:)

(skolan börjar om tre dagar och jag börjar redan bli stressad. va ska jag göra med mitt jävla liv.)

amanda har förresten fått en lägenhet i köpenhamn nu så snart flyttar hon. jag vet inte vad jag ska ta mig till, det kommer bli så jävla svårt :'(


.h.h.e.e.he.he.

NU ÄR DET 2010! det vill säga att jag har påbörjat mitt tredje decennium.
igår kom jag hem från spanien (det var underbart jag vill tillbaka och bada i havet igen) och idag har jag fikat med rozän, klagat på kylan (40 graders temperaturskillnad för fan!!!), rökt partycigaretter hehehehe, sett på film med daoi bachto sofia, käkat pizza och godis och druckit läsk. som sagt en fettodag. det var fanimej evigheter sedan jag åt så här mycket fettomat på en och samma gång. jag kommer fan bli förstoppad hehehehehehehaha
men imorgon ska jag gå på waldemarsudde och kanske också på moderna med mormor och mopa och det ska bli skoj tycker jag :)
nu ska jag ta hand om min farmville farm och sedan gå och lägga mig tror jag.. pusshey<3


RSS 2.0