blogg.ze

vadå bakfull......jag e aspigg

jag är verkligen mogen

det sitter en väldigt sexig kille bredvid mig på tåget.
alltså förlåt men jag blir...
ja.
he he he.
han är söt.
och är med i amfibiekåren.
och snusar starkt lössnus.


it's gonna be at least a 100 degree

idag hade jag kunnat plugga såå mycket mer än vad jag gjort. vet ni vad jag har gjort? jag har chattat med en massa freaks på omegle och sovit. i och för sig har jag haft intellektuella filosofisamtal med sofia också, och vi har också talat om det vi skulle: folkhemmet. matten blev också av, om än till en väldigt liten del.

jag måste ta tag i det där med matten. inte för att jag tror att jag har någon chans, mitt ig är egentligen redan givet.
imorgon är det seminarium om folkhemmet som gäller, det känns besvärligt. måste nog kämpa för ett högre betyg om jag känner till globala rätt.

shout out louds får mig i alla fall att må lite bättre.
och jag ber till alla gudar som finns att tåget till köpenhamn går på fredag.


att vara magsjuk.

så för att sprida detta för allas information har jag spytt tre gånger inatt. därav min frånvaro från skolan. kan dock tänka mig att jag inte är den enda då hela tågtrafiken i sverige verkar vara avstängd. jag ska inte klaga förrän fredag då jag också kommer att bli drabbad eftersom jag ska ta tåget till köpenhamn.
fan, jag skulle ha tagit flyget.


kobolt

sofia och jag vaknade upp vid elva tiden och bestämde oss för att göra amerikanska pannkakor. resultatet blev sådär men gott vare! dom blev åtminstonde fluffiga men vi hade inget vispat smör till och inget svart kaffe.
helgen har hur som helst varit fin fin fin och ikväll ska jag på fasching med mormor och morfar. vi ska se jazzkonsert och äta middag. innan dess ska jag försöka hinna läsa så mycket som möjligt i engelskaboken.
byebyebye


publishmoi

åh. glee. det är så fint och sådär!
imorgon är det redovisningar inför klassen som gäller, känns jobbigt som fäen. slutar i alla fall till lunch och det känns toppen. jag har btw klippt mig idag så nu känns allt bra igen. känner mig så jävla ofräsch med långt hår och utväxt. nu är det helt enkelt som det ska vara igen.
puss.


and the snow started falling



den där tjejen agerade mattelärare åt mig idag.
ty matte är inte min grej.

imorgon ska jag rida för första gången!
jag kan berätta hur det gick sedan.

over and out!
jOSEFINA

helgen



i fredags trotsade jag min förkylning och gick på bio och såg an education.


skridskor google.
och i lördags åkte jag skridskor med sofia. vi kan låtsas att det såg ut sådär ungefär.



idag, det vill säga söndag, har jag varit på dansmuseet med mormor och morfar.

en sådan dag

trots febern och sådär så är jag glad för jag ska på provridning på onsdag! wiho.
hoppas att min feber är borta imorgon så att jag kan göra svenskaprovet...

jag har feber och gråter och camar med amanda som sitter i köpenhamn.

claude debussy: clair de lune.
så himla fint.


ctrl+alt+c.

nu ska jag snart äta middag. bacon (äter aaaaldrig det hemma men idag fick jag min vilja igenom. kan till viss del bero på att mina föräldrar är sjukliga) och tomatomelett, mums!!!!!!! snart ska jag träffa rosanna och inspektera hennes nya frisyr som förmodligen är orange... hm... det lär vara snyggt.
igår efter skolan hade jag och sofia en heldag typ. helskoj. först sturekatten och te med napoleonbakelse. sedan promenad till antikvariat på drottninggatan. sedan kebabmiddag vid stadsbiblioteket. jag minns att jag brukade äta kebab där när jag gick på bugg, och efteråt brukade farfar möta mig vid rådmansgatan och så gick vi och åt kycklingkebab i bröd.
hur som helst. jag hinner inte skriva nåt mer för jag måste äta. min mage viker sig inåt.


monday sweet monday

istället för att gå till skolan idag har jag suttit här hemma och pluggat spanska, promenerat i solen, fotat, ätit sushi och druckit en hel kanna te. om en timme ska jag iväg på yoga på friskis. känns som en rätt fin dag ändå, även fast jag vaknade med huvudvärk och att både mamma och pappa har varit här hemma idag och legat sjuka och varit jobbiga. typ influensan. jag vill inte ha influensan, så jag har förresten ätit tre apelsiner idag. för att hålla mig frisk! he he he.
hejdå<3


i wonder who is like this one

måste egentligen plugga nu men det är så jävla tråkigt...
har mailat till två stall idag i alla fall så imorgon får jag förmodligen svar om när jag kan komma och börja rida och sådär. ser fram emot att börja göra något nytt.
hur som helst så har det varit en sjukt skön helg för jag har tagit det lugnt och sovit mycket.
pussbuss

complete chopin



det är lördag och jag har hittills sovit gott, ätit god frukost, lyssnat på chopin, skrivit brev till danmark, england och karlholmsbruk, pratat med amanda i telefon och nu ska jag snart ut och hyra en film. bisous.

lol


hahahahahhahaha familjefoto från bröllopet. jag dör.............
hehehehe så corny as it can be


23:24

fan jag vill ha amanda här bredvid mig nu, nära, nära. vi kunde krypa ner i min säng och viska till varandra och berätta hemlisar. sedan kunde vi släcka lampan och börja prata om roliga saker och skratta och fnissa till långt inpå natten och sedan somna nära nära medan vi håller i hand.
åh. du är världens finaste.


det finns en kula för alla


RSS 2.0